Interessant:

Polar met Vantage V2

nieuws 9 oktober 2020 om 11:35

Polar heeft de Polar Vantage V2 geïntroduceerd. De Vantage V2 biedt inzichten om beter te kunnen plannen, slimmer te trainen en te herstellen. De Vantage V2 is per direct verkrijgbaar voor 500 euro.

Polar overhandigde de nieuwe Polar Vantage V2 aan voormalige topschaatser Erben Wennemars en zijn reactie is erg enthousiast: "Sinds ik niet langer een profatleet ben, is het nog een grotere uitdaging om mijn dagelijkse trainingen te balanceren met mijn actieve levensstijl. Ook al jaag ik geen wereldrecords meer na, ik wil nog altijd beter worden in wat ik doe en een optimale conditie behouden. Polar begeleidde me bij elke stap en ik slaagde er zelfs in om mijn PR op de marathon vorig jaar te verbeteren naar 2u48'35. Polar Vantage V2 neemt vooruitgang naar het volgende level en helpt me om nog slimmer te trainen."

Polar Vantage V2 - Erben Wennemars
Polar Vantage V2 - Erben Wennemars

Continue metingen

De Vantage V2, de opvolger van de Vantage V, voorziet je 24/7 van persoonlijke metingen en een polshartslagmeting, zodat je jouw lichaam nog beter kan begrijpen. Alles draait om het vinden van de perfecte balans tussen vorm en functie. Het horloge weegt slechts 52 gram, heeft een lichtgewicht ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Deze nieuwe eigenschappen zorgen voor nog meer comfort en ultieme prestaties de hele dag door, van slapen tot het verbeteren van persoonlijke records. Het biedt ook veertig uur aan constante trainingstijd en zelfs tot honderd uur met energiebesparende opties.

Polar Vantage V2 - Activity ring
Polar Vantage V2 - Activity ring

"De Polar Vantage V2 is waar design en wetenschap samenkomen. We zijn ongelooflijk trots om dit horloge vandaag te lanceren, het getuigt van al ons harde werk. Dit nieuwste horloge is er voor iedereen die zijn of haar individuele doelen wil bereiken en er zeker van wil zijn dat hun harde werk leidt tot resultaat," zegt Tomi Saario, CEO van Polar Electro.

Nieuwe functies

Om ervoor te zorgen dat elke minuut telt, optimaliseert de Polar Vantage V2 trainingsinspanningen bij verschillende sporten, door alle sportexpertise van Polar in één pakket te combineren en nieuwe functies toe te voegen:

  • Personaliseer hartslag, snelheid en kracht (oftewel: het werk dat je spieren doen tijdens het trainen) met de nieuwe Running en Cycling Performance tests, waardoor je je voortgang nog gemakkelijker bij kunt houden.
  • Optimaliseer het trainen met de nieuwe Leg Recovery test die uitgevoerd kan worden zonder extra sensoren. Daarnaast sluit het naadloos aan op de reeds veel gebruikte en gewaardeerde functies, zoals Training Load Pro en Recovery Pro, om gebruikers te helpen begrijpen hoe hun lichaam op het trainen reageert en wanneer de gebruiker klaar is voor meer.
  • Krijg gratis toegang tot het uitgebreide en gemakkelijk te gebruiken Polar Flow-ecosysteem met tools voor planning en follow-up van je training, activiteiten en slaap. Dat omvat nu ook de nieuwe Test Hub die al je testgegevens op één plek verzamelt zodat ze gemakkelijk geanalyseerd kunnen worden en beter inzicht bieden in je voortgang.
  • Ontdek nieuwe, essentiële smartwatch-functies: de nieuwe muziekbediening, weer- en telefoonnotificaties.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Polar Vantage V2 is vanaf 8 okotober 2020 verkrijgbaar voor 500 euro in het zwart, groen en grijs-limegroen. De versie inclusief H10 hartslagsensor kost 550 euro.

portablegear.nl