Interessant:

Bijzonder robuuste Cat S42 verkrijgbaar

nieuws 3 juli 2020 om 13:57

De Cat S42, een robuuste smartphone voor bouwers en outdoor-enthousiastelingen, is verkrijgbaar. De Cat S42 heeft een adviesprijs van 249 euro.

Als nieuwste aanwinst in de Cat-familie, profiteert de Cat S42 van tien jaar ervaring met het ontwerpen van ongeëvenaard robuuste smartphones voor dagelijks gebruik in veeleisende omgevingen. “De Cat S42 is het ultieme werkpaard, dankzij diverse functies die veelgevraagd zijn bij de doelgroep: een zeer lange batterijduur, toonaangevende rugged specificaties en een groot helder beeldscherm, dat leesbaar blijft in direct zonlicht. Zoals alle Cat phones kan de Cat S42 regelmatig en grondig worden gereinigd met water en zeep of een desinfecterend middel en draagt zo bij aan een hygiënische werkomgeving.” aldus Cat in een persbericht.

“Gebruikers van Cat phones willen een smartphone waar ze altijd op kunnen vertrouwen,” zegt Peter Cunningham, VP Product Portfolio van Bullitt Group. “Of je nu werkt in een zware omgeving, zoals de hulpdiensten of in de bouw, of in de zorg, waar hygiëne een topprioriteit is: met de betrouwbare Cat S42 kun je er dagelijks vanuit gaan dat je smartphone voor je blijft werken.”

Extreem robuust

De Cat S42 is getest conform de veeleisende militaire standaard MIL-SPEC-810H en beschikt over een IP68-rating. De telefoon heeft rigoureuze valtests doorstaan van 1,80 meter op staal op elke hoek van het toestel, is zand- en stofafstotend, overleeft thermische schokken, extreem hoge en lage temperaturen, vibratie- en tuimeltests en zoute nevel en is volledig waterproof tot 1,5 meter diepte gedurende 35 minuten. Het heldere 5,5” HD+ 18x9 beeldscherm wordt beschermd door krasbestendig Corning Gorilla Glass 5. Het blijft leesbaar in direct zonlicht en is te bedienen met natte vingers of handschoenen.

Prijs en beschikbaarheid Cat S42

De Cat S42 is een smartphone die is gebouwd voor de meest veeleisende omgevingen. Je kunt hem altijd en overal zonder zorgen mee naartoe nemen, zowel professioneel als in je vrije tijd. De Cat S42 heeft een adviesprijs van 249 euro en is nu verkrijgbaar. Vorig jaar testten wij de Cat S61.

portablegear.nl