Interessant:

Software-update verbetert Galaxy Buds

nieuws 8 mei 2020 om 14:04

Samsung breidt de mogelijkheden van de Galaxy Buds uit via een software-update die per direct beschikbaar is. Zo zijn de verbindingsmogelijkheden verbeterd en is er een optie toegevoegd om ook omgevingsgeluid te blijven horen.

Makkelijker verbinden

Dankzij de nieuwe update kun je met de functie Swift Pair van Microsoft de Galaxy Buds makkelijker verbinden met een computer met Windows 10. De geluidskwaliteit verbetert hierdoor. Daarnaast kun je met Swift Pair de Galaxy Buds, net zoals de Galaxy Buds+, nu ook verbinden aan verschillende mobiele apparaten en computers. Hiermee heb je alle vrijheid om te switchen naar het toestel dat je wil gebruiken.

Ambient Sound

Naast de extra verbindingsmogelijkheden biedt Samsung met deze update een gloednieuwe functie: Ambient Sound. Hiermee sluit jij je in een handomdraai even af van de wereld om je heen f juist niet. Ambient Sound werkt heel eenvoudig. Als je de Buds aanzet, kun je de omgeving horen en bewust blijven van de wereld rondom je. Zelfs als je films kijkt of je muziek luistert. Wil je omgevingsgeluid blokken? Dan kan dat met n druk op de knop. Deze functie is handig om bijvoorbeeld tijdens het sporten toch je omgeving in de gaten te kunnen houden. De Buds functioneren dan als bijvoorbeeld de Aftershokz Air.

Spotify-afspeellijst direct beschikbaar

Door de update kan je met n druk op de knop, direct luisteren naar je persoonlijke Spotify-afspeellijsten. Het enige wat je hoeft te doen is te tikken en vast te houden. Zo open je Spotify en luister je naar de muziek vanaf het punt waarop je gestopt was. Erg handig tijdens het sporten of andere bezigheden. Zin in een ander nummer? Tik en houd opnieuw vast. Vervolgens raadt Spotify speciaal voor jou samengestelde afspeellijsten aan. Op die manier ontdek je met je Galaxy Buds zonder moeite nieuwe favoriete nummers.

portablegear.nl