Interessant:

Honor 9X voor 199 euro in flash-sale

nieuws 30 oktober 2019 om 17:03

Op donderdag 31 oktober is de Honor 9X voor slechts 199 euro verkrijgbaar in de Honor store, een korting van 100 euro op de toch al scherpe adviesprijs van 299 euro. Deze actie geldt echter zo lang de voorraad strekt.

Morgen om 10.00 uur start de verkoop van de Honor 9X op www.hihonor.com/nl/. De nieuwe smartphone wordt hier, zolang de voorraad strekt, voor 199 euro exclusief aangeboden. Onduidelijk is hoe groot de toegewezen voorraad is voor deze actie. Na deze eerste ‘Flash Sale’ biedt Honor het allernieuwste toestel wekelijks op donderdag voor korte tijd aan op de website, op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Drievoudige camera, maar geen NFC

De Honor 9X heeft een 48-megapixel hoofdcamera en een 8-megapixel super wide angle-camera met een gezichtsveld van 120-graden. De camera’s zijn uitgerust met vervormingscorrectie en AIS super night mode-technologie. Dankzij de 16-megapixel pop-up selfiecamera heeft de smartphone geen notch in het 6,59-inch True FullView-display en een screen-to-body ratio van 91%. Minpunt is dat het toestel geen NFC heeft, waardoor bijvoorbeeld mobiel betalen niet mogelijk is. Lees ook onze uitgebreide Honor 9X review.

Honor 9X
Honor 9X

Pop-up selfiecamera en grote accu

De 16MP pop-up selfiecamera kan 100.000 keer in- en uitschuiven en gaat met gemak 5 jaar mee. Een valdetectie-mechanisme zorgt ervoor dat de camera intrekt als het toestel valt. Tot slot heeft de Honor 9X een 4.000mAh-batterij, waardoor het toestel 108 uur muziek kan afspelen, 22 uur video’s kan streamen, 28 uur kan bellen of 10 uur kan gamen zonder opgeladen te hoeven worden.

Eerste koper krijgt speciale behandeling

Om de officiële introductie van hihonor.com te vieren, ontvangt de eerste klant die de Honor 9X morgen koopt, een speciale bezorging van het Honor-team, aangevuld met een zeer speciale VIP-behandeling.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws