Interessant:

De LG K40 en K50 krijgen een upgrade

nieuws 25 augustus 2019 om 19:53

LG komt in oktober met twee verbeterde K-serie modellen: de K50S en K40S. De smartphones zijn uitgerust met onder andere verbeterde camera's, kwalitatievere displays en accu’s die langer meegaan.

Twee en drie hoofdcamera's

Net zoals LG's smartphones uit de G- en V-series, heeft de LG K50S drie camera's aan de achterzijde: een 13-megapixel lens met Phase Detection Auto Focus (PDAF), een 5-megapixel Super Wide Angle en een 2-megapixel lens met dieptesensor. Dankzij die dieptesensor is de scheiding tussen voorwerp en achtergrond nog duidelijker zichtbaar en is er sprake van realistische scherptediepte in portretten. De LG K40S heeft twee camera's aan de achterzijde: een 13-megapixel lens met PDAF en een 5-megapixel Super Wide Angle.

Eerste K-toestellen met groothoeklens

De K50S en K40S zijn de eerste smartphones uit de K-serie met een groothoeklens. Daarmee zijn beide smartphones perfect geschikt om groepsfoto's en fraaie landschappen vast te leggen – met de groothoeklens past alles moeiteloos in beeld. Dankzij het hoge aantal pixels (13 miljoen) in zowel de voor- als de achter camera's, zien al jouw foto’s er fantastisch uit, zelfs als je ze uitsnijdt of inzoomt.

LG K50S
LG K50S

Forse displays

Beide telefoons hebben forse displays. De K50S heeft een 6,5-inch Full Vision-scherm en de K40S heeft een 6,1-inch HD+ scherm. Dankzij de smalle schermranden ogen de toestellen strak en modern. Bovendien zorgt de DTS:X 3D Surround Sound in beide smartphones voor een realistisch en dynamisch geluid waardoor de ultieme smartphonebeleving gegarandeerd wordt.

De LG K40S en de K50S zijn uitgerust met geoptimaliseerde batterijen die ervoor zorgen dat je nog langer van je smartphone kan genieten. De Google Assistent kan in slechts één druk op de knop worden ingeschakeld waardoor de smartphones zeer gebruiksvriendelijk zijn.

LG K40S
LG K40S

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe K-serie zal vanaf oktober dit jaar in België en Nederland verkrijgbaar zijn in twee kleuren, te weten New Aurora Black en New Moroccan Blue. De adviesprijs voor de K50S bedraagt 199 euro, en voor de K40S 159 euro. LG toont de twee toestellen tijdens de IFA 2019 in Berlijn.

portablegear.nl