Interessant:

Samsung Galaxy A80 verkrijgbaar

nieuws 1 juli 2019 om 11:48

De Samsung Galaxy A80 is vanaf 1 juli verkrijgbaar. De Galaxy A80 is het meest uitgebreide toestel van de A-serie 2019. Met een adviesprijs van 649 euro is het toestel tegelijkertijd ook het duurste toestel van de reeks.

"Met de Galaxy A80 haal je het beste uit je leven," zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. "Met de allerlaatste innovaties opent de Galaxy A80 een wereld aan nieuwe mobiele mogelijkheden. Daarmee past het helemaal bij de eisen van de huidige generatie: always on and always ready."

Samsung Galaxy A80 specificaties

Meest opvallende feature van de Galaxy A80 is een roterende camera met een 48-megapixel resolutie. Deze camera heeft ook een Ultra Wide Lens met een kijkhoek van 123 graden. De camera gebruik je door het bijzondere mechaniek zowel als hoofd- als selfiecamera. De Galaxy A80 heeft verder Samsungs nieuwe Infinity Display. Het 6,7 inch FHD+ Super Amoled scherm heeft een schermratio van 20:9. Dolby Atmos maakt de ervaring af met topgeluid via de speakers of oordopjes. Dankzij Samsung Knox ben je altijd zorgeloos verbonden, terwijl Intelligent Performance Enhancer ervoor zorgt dat de Galaxy A80 sneller en langer voor je werkt. Op basis van AI past het toestel batterijgebruik, CPU en RAM aan jouw specifieke eisen aan.

Samsung Galaxy A80
Samsung Galaxy A80

Prijs en beschikbaarheid Samsung Galaxy A80

De Samsung Galaxy A80 is vanaf begin juli in Nederland verkrijgbaar in de kleuren Angel Gold, Ghost White en Phantom Black. De Angel Gold en Ghost White varianten hebben respectievelijk een roze en blauwe gloed. De verkoopadviesprijs bedraagt 649 euro.

portablegear.nl