Interessant:

Samsung lanceert stevige Galaxy XCover 4s

nieuws 11 juni 2019 om 09:46

Samsung geeft de robuuste Galaxy Xcover 4 een update met de lancering van de Xcover 4s. Dit toestel heeft een iets aangepast uiterlijk, een snellere processor, meer opslagruimte en een betere camera. Voor de rest zijn de toestellen vrijwel identiek.

Bij Samsung willen we iedereen een optimale gebruikservaring bieden, wat de omstandigheden ook zijn waarin je actief bent, zegt Erik Seure, Head of Sales en Marketing B2B van Samsung Benelux. De XCover 4s is daarvan een goed voorbeeld. Het toestel biedt de innovaties van Samsung, alleen dan in een robuust toestel dat tegen een stootje kan. Het is d smartphone voor mensen die werken of sporten in extreme omgevingen.

Met de XCover-key op de Galaxy XCover 4s activeer je je favoriete apps met n druk op de knop. Handig als je bijvoorbeeld Push to Talk of je zaklamp nodig hebt. Verder is de Galaxy XCover 4s uitgerust met een gepgraded Octa-core 1,6 GHz processor en 32 GB opslagruimte. Dat is twee keer zoveel als zijn voorganger, de Galaxy XCover 4. Bovendien is het aantal GBs eenvoudig uit te breiden, middels een microSD-kaart. De 16-megapixel camera aan de achterkant heeft de functie Quick Launch, zodat je direct fotos kunt maken door te dubbelklikken op de Home-knop.

De XCover 4s is zowel stof- en waterbestendig (IP68), als getest volgens de United States Military Standard. Dat betekent dat je er zeker van bent dat je smartphone altijd blijft functioneren, zelfs in extreme omstandigheden. Op de Galaxy XCover 4s draait Android 9. Zo heb je toegang tot de volledige Galaxy-ervaring. De Galaxy XCover 4s is vanaf eind juni beschikbaar voor een adviesprijs van 259 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten