Interessant:

Nieuwe Ring camera's

nieuws 16 november 2018 om 12:37

Ring komt met twee nieuwe camera's voor in en om het huis: de Ring Stick Up Cam Wired en de Ring Stick Up Cam Battery. De producten sluiten aan op de missie van Ring om criminaliteit in buurten wereldwijd te verminderen.

Jamie Siminoff, CEO en Chief Inventor van Ring: "We werken hard om het aanbod van Ring te blijven uitbreiden en dat doen we nu ook met onze eerste Indoor en Outdoor Camera’s. Gebruikers kunnen de Ring Stick Up Cams op elke gewenste plek installeren om zo elke hoek van hun huis te beveiligen. Of er nu een stopcontact in de buurt is of niet. Elke beslissing die bij Ring wordt genomen, is gebaseerd op de missie om buurtcriminaliteit te verminderen. Het is belangrijk om meerdere lagen van thuisbeveiliging te installeren, en de Stick Up Cam-serie biedt betaalbare beveiliging die zowel binnens- als buitenshuis eenvoudig te installeren is."

Ring Stick Up Cam Battery
Ring Stick Up Cam Battery

De Ring Stick Up Cam Battery (draadloos) en Stick Up Cam Wired (bedraad) zijn voorzien van een bewegingssensor, 1080p full HD-resolutie, nachtzicht, ingebouwde microfoon en speakers, een sirene en een brede kijkhoek. De Stick Up Cam Wired werkt via een micro-usb-aansluiting of Power over Ethernet (PoE) – voor een betrouwbare verbinding en consistente stroomtoevoer. Door de Stick Up Cam binnen op te hangen, word je op de hoogte gebracht van elke verdachte beweging in huis. Als je extra beveiliging buitenshuis wil, kan je de Stick Up Cam rondom het huis installeren om je erf of tuin in de gaten te houden.

Ook zijn de Stick Up Cams van Ring te integreren met Alexa in de landen waar Alexa beschikbaar is. Als je een compatible Alexa-apparaat hebt, kan je de Stick Up Cam-feed bedienen met je stem. De komende maanden worden extra Alexa-functies en Ring-integraties toegevoegd aan de Stick Up Cams.

De nieuwe Ring Stick Up Cam Wired is vanaf nu verkrijgbaar. De Ring Stick Up Cam Battery is vanaf een later moment verkrijgbaar. Beide camera's zijn verkrijgbaar voor een adviesprijs van 199 euro. De producten werden op de CES 2018 in Las Vegas reeds aangekondigd. Ring is vooral bekend met haar innovatieve connected deurbel.

portablegear.nl