Interessant:

Wiko toont randloze View 2 en View 2 Pro

nieuws 27 februari 2018 om 15:09

Wiko introduceert tijdens het MWC 2018 in Barcelona twee nieuwe goed uitgeruste mid-range toestellen met een bijna randloos 19:9-beeldscherm. De toestellen heten de View 2 en de View 2 Pro.

De twee Wiko View 2 toestellen zijn met uitzondering van de camera, de processor en het geheugen, identiek. De Wiko View 2 is voorzien van een enkele 13-megapixel hoofdcamera. De View 2 Pro heeft een dubbele 16-megapixel camera met Sony lens. De selfiecamera is uitgerust met Big Pixel-technologie. Deze technologie in combinatie met een f/2,0-diafragma zorgt voor vier keer zo veel natuurlijk licht.

Wiko View 2
Wiko View 2

Een octa-core Qualcomm processor in combinatie met 3 of 4 GB geheugen zorgt voor vlotte prestaties. De 3.000 mAh accu is voldoende voor een complete dag gebruik. Het opslaggeheugen bedraagt 32 GB bij de View 2 en 64 GB bij de View 2 Pro. Dit geheugen is met maximaal 256 GB uit te breiden middels een microSD-kaart.

Wiko View 2 - Kleuren
Wiko View 2 - Kleuren

Dankzij Face Unlock krijg je in minder dan een seconde toegang tot je telefoon door er eenvoudigweg naar te kijken. Pak je telefoon op en het toestel opent automatisch de gezichtsherkenning. De ingebouwde NFC-chip maakt contactloos betalen, eenvoudig koppelen en inchecken mogelijk.

De toestellen moeten niet verward worden met de tegelijk ge´ntroduceerde Wiko View-serie. Omwille van de duidelijkheid schaart Wiko de View 2 toestellen bij de WIM-collectie en de View toestellen bij de View collectie. Echt duidelijk wordt het er niet van. De View 2 komt in april op de markt voor 199 euro en de View 2 Pro komt in mei voor 299 euro.

portablegear.nl