Interessant:

Cellularline met nieuwe koptelefoons

tips 1 september 2017 om 15:40

Cellularline, de Italiaanse fabrikant van accessoires voor smartphones, mobiele apparaten en tablets, heeft tijdens de IFA 2017 trendy en robuuste accessoires gelanceerd. Daarnaast introduceert het merk er een gloednieuw project: AQL, Audio Quality Lab, het resultaat van de expertise en knowhow van het merk.

AQL, Audio Quality Lab, is een nieuwe productgroep met audio-accessoires. Met hoofdtelefoons, oortelefoons en speakers verwelkomt Cellularline het nieuwe muziektijdperk. De premium producten van de lijn zijn: Alpha, Rhythm en Sparkle. Vlaggenschipmodel Alpha biedt lichtheid, design, comfort en prestaties in één en hetzelfde product. De Alpha ondersteunt bluetooth en is uitgerust met Active Noise Canceling technologie. De Rhythm is een top-oortelefoon: ideaal voor dagelijks gebruik en speciaal ontworpen voor muziekliefhebbers die veel onderweg zijn. De Sparkle is ten slotte een high end bluetooth-speaker.

Cellularline AQL Alpha
Cellularline AQL Alpha

De Sport Jump, de Sport Shake en de Sport Bounce zijn de nieuwe in-ear hoofdtelefoons uit de AQL-lijn voor liefhebbers van indoor en outdoor sportactiviteiten. Ze zijn duurzaam, comfortabel, licht en, dankzij de internationale IPX5-certificering (Sport Jump) en IPX4 (Sport Shake en Sport Bounce), regen- en zweetbestendig. De Acoustic, de Akros en de Fizzy zijn tot slot ontworpen voor jongeren. Ze zijn kleurrijk en leuk, gemaakt voor het luisteren van muziek, soundtracks en playlists in alle stijlen en genres.

Cellularline AQL Bounce
Cellularline AQL Bounce

Op het gebied van smartphonebescherming springt de nieuwe STARDUST-lijn eruit. De SHINE, LOVE, YES IS MORE en MAKE IT HAPPEN hebben een verrassing in petto: een vloeistof met glitters, pailletten en kralen voor een echt glamour-effect. De hoesjes zijn vergelijkbaar met de bekende sneeuwbol. Door de hoes of smartphone te bewegen, bewegen de glitters en pailetten zich door de doorzichtige hoes.

Cellularline Stardust
Cellularline Stardust

Nieuw is ook de robuuste lijn Tetra Force, bestaande uit hoesjes, geharde beglazingen, kabels en laders. De eerste producten uit de Tetra Force-lijn zijn opladers en ultrabestendige kabels. De Tetra Force-USB-lader is een combinatie van geavanceerde technologie en optimale warmtecontrole. De laders zijn voorzien van een uiterst beschermend metalen rooster, circuits van superieure kwaliteit en de nieuwste generatie inductoren. Het unieke aan de kabels van Tetra Force zit hem in de versterkte connectoren met afwerkingen in staal, aanpasbare draadleiders voor een betere bescherming van het meest gevoelige deel ervan, en Kevlar inzetstukken (gemaakt uit synthetische vezels die vijf keer sterker zijn dan staal) voor een breekweerstand die tien keer groter is dan bij standaard kabels.

portablegear.nl