Interessant:

Digitaal online fotolijst te koop bij Kruidvat

nieuws 24 augustus 2017 om 15:16

Kruidvat verkoopt de komende maanden het Denver Social Photoframe. Deze digitale fotolijst is verbonden met internet en kan via internet gevuld worden met foto's. Zo kunnen de kinderen en kleinkinderen op afstand de fotolijst van opa en oma voorzien van nieuwe foto's.

“Naast Facebook, Instagram en Pinterest kun je nu ook je foto’s persoonlijk delen, waar ter wereld je ook bent! Stel: je bent op vakantie en wilt een thuisblijver een update sturen. Maak een foto met jouw telefoon en verstuur deze via de Frameo app direct naar het fotolijstje bij je oma, opa, moeder, vader, broertje of vriend(in) in de woonkamer. Denver Electronics brengt in samenwerking met Frameo de eerste interactieve fotolijst op de markt.” aldus Denver.

Denver Social Photo Frame
Denver Social Photo Frame

Frameo is een app die je verbindt met de digitale fotolijsten van Denver Electronics. Middels een unieke code kan je de app koppelen aan één of meerdere fotolijstjes. Vervolgens kan je foto's naar deze fotolijst sturen. Zo kunnen hele families of groepen vrienden foto’s sturen naar die ene fotolijst. Een interactieve manier om foto’s te delen, zonder deze direct op het wereldwijde web te zetten. Foto’s worden enkel verstuurd via de app en niet opgeslagen door Frameo. De foto’s staan dus alleen opgeslagen op de desbetreffende telefoon en fotolijst.

Denver Social Photo Frame
Denver Social Photo Frame

Frameo is te gebruiken met de digitale fotolijsten van Denver Electronics. Deze fotolijsten zijn voorzien van touchscreen schermen en WIFI. De schermen zijn voldoende helder en zijn ook overdag goed zichtbaar. De installatie van het fotolijstje vergt enkele minuten.

De fotolijsten zijn vanaf nu te koop bij Kruidvat en op kruidvat.nl en zijn verkrijgbaar in het wit en zwart met een beeldformaar van 7 of 10 inch. De Frameo app is gratis te downloaden voor zowel iOS als Android. De 7-inch versie kost 59,99 euro en de 10-inch versie kost 99,99 euro.

portablegear.nl