Interessant:

Motorola Moto Z2 Force aangekondigd

nieuws 25 juli 2017 om 20:49

Motorola heeft haar nieuwe toptoestel voor het komende jaar aangekondigd, de Moto Z2 Force. De Z2 Force volgt de Moto Z uit 2016 op en is een robuuste 5,5-inch smartphone met een dubbele 12-megapixel camera.

De toevoeging 'Force' slaat op het robuuste karakter van de Moto Z2. Volgens Lenovo is het scherm gegarandeerd onbreekbaar dankzij de ShatterShield technologie. Deze garantie geldt tot vier jaar na de aankoop van het toestel. Het scherm kan wel bekrast raken.

Motorola Moto Z2
Motorola Moto Z2

Net als zijn voorganger is de Moto Z2 Force een bijzonder dun toestel met een 5,5-inch Quad HD AMOLED scherm. De behuizing is gemaakt van gepolijst aluminium. Net als de Huawei P9 en P10 heeft de Moto Z2 Force een dubbele camera. De twee 12-megapixel-camera's, een monochrome en een kleur, werken samen om foto's van topkwaliteit vast te leggen. Ook foto's met een scherpte-diepte-effect zijn mogelijk, door de achtergrond van een foto te vervagen.

Evenals Moto Z2 Play, biedt Moto Z2 Force de nieuwste Moto-ervaringen, inclusief nachtweergave, die de tinten van je scherm aanpast voor een rustige leeservaring. Ook handig is de vingerafdrukscanner met één knop navigatie, waarmee je u snel door je telefoon kan navigeren. Verder kan je rekenen op een Snapdragon 835 processor, een 2.730 mAh batterij, 64 GB uitbreidbaar geheugen en 4 GB intern geheugen.

Motorola Moto Z2
Motorola Moto Z2

Vorige maand kondigde Lenovor reeds de Moto Z2 Play aan, de opvolger van de Moto Z Play. De Moto Z2 Force volgt de Moto Z en Moto Z Force op. Alle toestellen in de Z-reeks van Motorola kunnen uitgebreid worden met zogenaamde Moto Mods. Middels deze extra modules kan je extra functionaliteit aan de toestellen toevoegen.

portablegear.nl