Interessant:

Pennenbak Leitz laadt ook draadloos op

nieuws 13 juni 2017 om 11:15

Leitz komt met de WOW Desk Organiser. De WOW Desk Organiser is een pennenbak met ingebouwde draadloze oplader om je mobiele telefoon draadloos op te laden.

De Leitz WOW Desk Organiser is een luxe uitgevoerde pennenbak met ingebouwde Qi inductieoplader. De organiser is geschikt voor een smartphones die de QI-technologie ondersteunen. Samsung heeft de meeste ondersteuning voor deze draadloze oplaadtechnologie. Alle high-end toestellen van de afgelopen jaren (de Galaxy S6, de Galaxy S6 edge, de Galaxy S6 edge+, de Galaxy S7, de Galaxy S7 edge en de Galaxy S8) ondersteunen de technologie.

Leitz WOW Desk Organiser
Leitz WOW Desk Organiser

“Je smartphone is bijna onmisbaar geworden, zowel voor je werk als privé. Je belt er mee, je leest je mail, appt, maakt foto’s, checkt je social media en speelt af en toe een spelletje. Het komt dan ook geregeld voor dat de batterij van je telefoon in de loop van de dag leeg is. Dankzij de vrolijk gekleurde Leitz WOW Desk Organiser heb je voortaan de hele dag een opgeladen batterij, zonder dat er een stekker of powerbank aan te pas komt. Met deze hippe organiser zijn niet alleen je pennen mooi opgeruimd, hij laadt ook nog eens je smartphone op. Het enige dat je hoeft te doen, is gewoon je telefoon erop leggen.” aldus Leitz in een persbericht.

Je toestel begint te laden zodra hij contact maakt met je smartphone en het LED-lampje begint te branden. En zodra je batterij weer vol is, stopt het apparaat automatisch met laden. De organiser heeft een moderne look met keuze uit vier frisse duokleuren. De Leitz WOW Desk Organiser behoort tot de WOW Dual Colour range van Leitz met handige kantooraccessoires om je werkplek in te richten en lekker te kunnen werken.

De Leitz Wow Desk Organiser is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 30,95 euro.

portablegear.nl