Interessant:

Xtorm iPhone 7 hoes en oplader

nieuws 29 november 2016 om 10:56

Het Nederlandse Xtorm komt met een oplader en beschermhoes in één voor de iPhone 7. De beschermhoes verdubbelt de accuduur van de iPhone 7 ruimschoots en zorgt tegelijk voor betere bescherming.

Met de Xtorm Power Case voor iPhone 7 biedt Xtorm een betrouwbare en handige oplossing om de batterijduur van de iPhone 7 aanzienlijk te verlengen. De huidige iPhone 7 heeft een interne batterij van 1960mAh, de Power Case voegt hier een extra 3100mAh power aan toe.

Xtorm AM414
Xtorm AM414

De multifunctionele hoes biedt naast extra energie, ook uitstekende bescherming. Dankzij de compacte vormgeving sluit de Power Case perfect aan op de iPhone 7. Daarnaast heeft de beschermhoes door de rubberen coating een goede grip. Bovendien is de Power Case gemakkelijk in gebruik; met een simpele druk op de knop wordt de laadfunctie van de Xtorm Power Case geactiveerd. De LED indicator op de achterzijde van de Case geeft aan hoeveel energie er nog beschikbaar is.

De advies verkoopprijs van de AM414 Power Case voor iPhone 7 is 59 euro. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning. Xtorm is opgericht in 2008 heeft het hoofdkantoor in Houten.

portablegear.nl


Gerelateerde producten