Interessant:

TomTom met VIA 52 en VIA 62

nieuws 29 juni 2016 om 13:27

TomTom introduceert twee nieuwe modellen in haar VIA-reeks, de 5-inch VIA 52 en de 6-inch VIA 62. Beide navigatiesystemen zijn te koppelen aan een smartphone om hun functionaliteit uit te breiden en kunnen ook dienst doen als handsfree-kit.

“We willen dat autoritten zo veilig en ontspannend mogelijk zijn”, zegt Corinne Vigreux, medeoprichter en managing director van TomTom Consumer. “Daarom hebben we bij de nieuwe TomTom VIA navigatiesystemen smartphone-connectiviteit en handsfree bellen mogelijk gemaakt. Daarnaast zijn deze nieuwe modellen uitgerust met bekroonde, innovatieve functies, slimme routes en onze zeer accurate wegenkaarten: alles wat je nodig hebt om stressvrij auto te rijden.”

TomTom VIA 52
TomTom VIA 52

Via bluetooth zijn de VIA 52 en VIA 62 systemen koppelbaar met je smartphone. De systemen zijn dan te gebruiken als handsfree-kit. Tevens kan je via de dataverbinding op je smartphone real-time verkeersinformatie en flitserwaarschuwingen (3 maanden gratis) op de VIA 52 en VIA 62 laten zien. De apparaten beschikken ook over Lifetime Maps en Lifetime Traffic zonder extra bijkomende kosten. Hierdoor hoef je tijdens de levensduur van het product niet bij te betalen voor kaartupdates of verkeersinformatie.

TomTom VIA 62
TomTom VIA 62

De TomTom VIA 52 beschikt over een 5-inch scherm en heeft een adviesprijs van €179,95 en is direct verkrijgbaar. De VIA 62 met 6-inch scherm heeft een adviesprijs van €199,95 en is verkrijgbaar vanaf juli 2016. In de periode 2010 tot 2012 voerde TomTom ook een aantal VIA navigatiesystemen.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws