Interessant:

Speel de verslavende Multi Mobile Adventure van Tele2

nieuws 19 juni 2016 om 20:21

[ADV] Tele2 heeft samen met De Jeugd van Tegenwoordig een Multi Mobile Adventure gemaakt. Deze gratis beleving is alleen te spelen met meerdere mobiele telefoons. Doel is om met je vrienden Willy Wartaal en co door zoveel mogelijk werelden heen te leiden zonder te crashen.

Leuke concepten laten zich maar moeilijk in woorden vangen en vragen gewoon om gespeeld te worden. Probeer de interactieve video ervaring direct door met je telefoon of tablet naar www.omdathetkan.nl te gaan. Je speelt dit crazy adventure samen met meerdere vrienden en hun telefoons of tablets aan een tafel.

Tele2 ontwikkelde het Multi Mobile Adventure samen met De Jeugd van Tegenwoordig. Alle werelden zijn gezamenlijk bedacht en gevisualiseerd. Zo rijdt Faberyayo op de nek van een giraf door space, Willy Wartaal rent door een menselijk lichaam achtervolgd door een kunstgebit en Vjze Fur kruipt door een wereld gemaakt van kaas en bitterballen terwijl hij klodders mayonaise schiet. Ook alle sounds voor dit adventure zijn door De Jeugd van Tegenwoordig gerealiseerd.

De Ouderen van Tegenwoordig in een Multi Mobile Adventure en is de eerste interactieve video-ervaring die je speelt met meerdere mobieltjes tegelijk. Dit is iets wat je zeker geprobeerd moet hebben!

Sinds eind vorig jaar biedt Tele2 volop supersnel 4G internet aan onder het motto 'niet omdat het moet, maar omdat het kan'.

Omdathetkan.nl