Interessant:

Internet vanuit je bundel in Europa bij T-Mobile

nieuws 5 april 2016 om 13:32

T-Mobile klanten hebben vanaf 4 april een Europese meevaller. Vanaf dan kan er namelijk in de hele EU tot maximaal 250MB per maand mobiel geďnternet worden uit je nationale databundel zonder extra kosten.

Vorig jaar introduceerde T-Mobile met Stel Samen & Stel Bij reeds een belbundel met 120 Europese belminuten. Nu kan je bij Stel Samen & Stel Bij ook 250MB per maand van je bundel gebruiken in Europa zonder extra kosten. T-Mobile is daarmee de eerste operator in Nederland die dataroaming uit de nationale bundel aanbiedt.

Marco Kind, Commercieel Directeur T-Mobile Nederland: "T-Mobile vindt het niet meer van deze tijd dat klanten zich zorgen moeten maken over internetkosten bij het gebruik van hun smartphone zodra zij de grens overgaan binnen de EU. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zonder ‘datastress’ kunnen reizen. Ook voor klanten die in grensgebieden wonen is dit belangrijk. Daarom bieden wij standaard élke maand een bepaalde hoeveelheid MB’s uit de internetbundel aan voor gebruik binnen de EU. Na ‘Bellen zoals thuis’ is dit de volgende doorbraak van T-Mobile om klanten meer vrijheid en flexibiliteit te geven".

Mobiel internetten in de EU vanuit je bundel is een standaard onderdeel van alle internetbundels in combinatie met een Stel Samen & Stel Bij abonnement en geldt voor alle klanten. Dus zowel voor nieuwe als bestaande klanten. De hoeveelheid MB’s die in de EU zonder extra kosten gebruikt kan worden is afhankelijk van de databundel. Deze kan oplopen van minimaal 50 MB tot maximaal 250 MB per maand.

Bij de internetbundels Internet XS en Internet S kan je per maand 50 MB Europees gebruiken. Bij Internet M is dat 100 MB. Bij de bundels Internet L en Internet XL krijg je ten slotte 250 MB. Als deze MB’s verbruikt zijn, stopt de dataroaming automatisch, waardoor je niet tegen onverwachte kosten aanloopt. Je kan vervolgens kiezen voor een ‘Travel & Surf pas’ om de kosten te blijven beheersen.

Eind maart verlaagde Tele2 ook al haar prijzen voor bellen, sms'en en internetten in Europa.

portablegear.nl