Interessant:

LG K8 komt in april naar Nederland

nieuws 16 maart 2016 om 10:25

LG Mobile heeft bekendgemaakt de LG K8, een mid-range smartphone met een 5-inch HD-display en Android 6.0 Marshmallow, in april in Nederland op de markt te brengen. Tegelijkertijd werd internationaal de nieuwe LG K5 aangekondigd.

De LG K8 is een smartphone met een fraai design en complete specificaties voor een aantrekkelijk (doch nog onbekend) prijskaartje. Het toestel heeft een 5-inch HD-display en het weefpatroon aan de achterkant zorgt voor een comfortabele en veilige grip. De telefoon is aan de achterzijde verder voorzien van een 8-megapixel camera en aan de voorzijde van een 5-megapixel camera. Daarnaast is de K8 onder andere uitgerust met Gesture Interval Shot (waarmee je vier opeenvolgende selfies maakt) en Flash for Selfie (voor heldere zelfportretten bij slecht licht). Het toestel heeft een 2.125 mAh batterij en draait op de nieuwste Android (6.0)-versie.

"We zijn ons bewust van de uiteenlopende behoeften en wensen van onze klanten over de hele wereld en ons doel is om de beste producten te leveren om aan hun verwachtingen te voldoen," zegt Juno Cho, President en CEO van LG Electronics Mobile Communications Company. "De K8 is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een smartphone met een fraai uiterlijk, uitstekende kwaliteit en goede prijs."

LG K8
LG K8

Tegelijkertijd met de aankondiging van de LG K8 voor Nederland werd internationaal de LG K5 gepresenteerd. De K5 is een smartphone met een 5-inch IPS-display met een FWVGA-resolutie (480 x 854 pixels), een 2-megapixel frontcamera en een 5-megapixel hoofdcamera. Zowel de K8 als de K5 komen in een gouden, witte of indigo (paarse) uitvoering.

De LG K8 is vanaf april in Nederland te koop voor een nog onbekende prijs. Het is nog niet bekend wanneer de LG K5 naar Nederland komt. In LG's K-serie verschenen eerder de K4 (4,5-inch), de K10 (5,3-inch) en de K7 (5-inch FWVGA, maar met onder meer betere camera's).

LG Newsroom


Gerelateerde producten