Interessant:

Mighty-clip voor 48 uur Spotify-muziek op smartphone

nieuws 8 maart 2016 om 09:53

Ontwikkelaar Mighty Audio is een Kickstarter-campagne begonnen voor de financiering van de Mighty, een kleine vierkante clip waarop je tot 48 uur Spotify-muziek kan streamen.

De Mighty heeft een compact, 1,5-inch vierkant design met navigatietoetsen en doet daarmee enigszins aan de iPod shuffle denken. Via Bluetooth kan je je afspeellijsten van je smartphone op de Mighty synchroniseren. Bijzonder is echter dat de Mighty ook streaming-mogelijkheden biedt. Daardoor is het mogelijk om Spotify-muziek op de Mighty te luisteren zonder connected te zijn met een smartphone.

Mighty biedt de mogelijkheid om muziek van je Spotify-accounts te streamen. Hiertoe selecteer je je favoriete afspeellijsten in de Mighty-app, en deze plaats je vervolgens op de Mighty. Hiertoe is wel een Spotify Premium-account benodigd. Spotify en Mighty zijn overigens geen officiele partners.

Mighty-clip voor Spotify-mzuiek
Mighty-clip voor Spotify-mzuiek

Op de Mighty-clip zou je tot 48 uur Spotify-muziek kunnen plaatsen. Mighty belooft een continue afspeeltijd van vijf uur en zegt te werken aan een afspeeltijd van tien uur. De Mighty is geschikt voor Android en iOS. Mighty Audio werkt momenteel aan de afronding van het prototype van de Mighty en hoopt het apparaat in november op de markt te brengen voor een prijs van 79 dollar. Het bedrijf moet daartoe eerst via de Kickstarter-campagne nog wel 250.000 dollar binnenhalen.

Daily Mail


Gerelateerde producten