Interessant:

Pebble Time Round verkrijgbaar in Nederland voor 229,95 euro

nieuws 2 maart 2016 om 13:03

De Pebble Time Round is nu verkrijgbaar in Nederland voor een verkoopprijs van 229,95 euro bij onder meer bol.com, Coolblue en Media Markt. Volgens Pebble is de Time Round de 'lichtste en dunste smartwatch ter wereld'.

De Pebble Time Round, die vorig jaar is aangekondigd, is een smartwatch die eruitziet als een klassiek polshorloge. Met een afwerking in Black, Silver of Rose Gold en een brede keus aan verschillende polsbandjes, is het horloge aan te passen aan je eigen smaak. Verder gaat de batterij van de Pebble Time Round twee dagen mee en is hij in vijftien minuten opgeladen voor één dag gebruik.

Pebble lanceerde in december 2016 Pebble Health, een gezondheidsapp die je slaap en loopritme in de gaten houdt. Sindsdien maakt vrijwel iedereen met een Pebble om zijn pols dagelijks gebruik van de activiteits- en slaaptracker. Binnenkort integreert deze app ook met je dagelijkse kalender via de timeline. Tevens geeft de smartwatch straks suggesties over de beste tijd om een powernap of een korte wandeling te maken, bijvoorbeeld tussen twee afspraken. 

Pebble Time Round
Pebble Time Round

De Pebble Time Round is in Nederland en België te koop voor 299,95 euro. Verder verlaagt Pebble de prijzen van de bestaande Pebble-modellen. De originele Pebble kost nu 99,95 euro en de Pebble Steel 149,95 euro. De Pebble Time en Pebble Time Steel liggen nu voor prijzen van respectievelijk 169,95 euro en 249,95 euro in de winkels.

portablegear.nl