Interessant:

Fitbit Blaze: slim fitness-horloge

nieuws 11 januari 2016 om 10:46

Fitbit heeft afgelopen week de Fitbit Blaze geintroduceerd, een stijlvol en slim fitness-horloge met een ingebouwde hartslagmeter, multi-sportmodi, en een kleuren touchscreen.

De Fitbit Blaze is een slank fitness-horloge met een kleuren touchscreen en meerdere horlogeprofielen. Via Bluetooth Smart kan je het horloge aan je smartphone koppelen, zodat je notificaties (inkomende gesprekken, sms'jes en agendapunten) erop ontvangen. Een inkomend gesprek kan je meteen op het horloge accepteren of negeren. Met de Blaze is het verder mogelijk om de muziek op je smartphone te bedienen.

Fitbit Blaze
Fitbit Blaze

De Fitbit Blaze beschikt daarnaast over een ingebouwde hartslagmeter, automatische slaaptracking en een batterijduur tot vijf dagen. Ook biedt het horloge een persoonlijke fitnesstrainer met on-screen work-outs. Dankzij mult-sportmodi kan je rekenen op tracking voor hardlopen, fietsen en andere workouts. Als het horloge is gekoppeld aan een smartphone met GPS, zorgt de Connected GPS-functie voor real-time statistieken zoals afstand en snelheid.

Fitbit belooft dat de Blaze compatibel is met meer dan 200 mobiele apparaten met Android, iOS of Windows. De Blaze is spatwaterbestendig en bestand tegen zweet en regen. De Fitbit Blaze is in Nederland te bestellen voor een adviesprijs van 229,95 euro.

Fitbit


Gerelateerde producten