Interessant:

Samsung Galaxy TabPro S (met Windows 10) onthuld

nieuws 6 januari 2016 om 10:26

Samsung heeft op de CES 2016 in Las Vegas de Galaxy TabPro S onthuld. Deze 2-in-1-tablet heeft een 12-inch SuperAMOLED-scherm en wordt geleverd met Windows 10 en een toetsenbord.

De Samsung Galaxy TabPro S is 6,3 millimeter dun en weegt 693 gram. Met de meegeleverde keyboard-cover is deze 12-inch tablet ook als draagbare PC te gebruiken. Dankzij Windows 10 Home of Windows 10 Pro kan je rekenen op alle bekende PC-functionaliteiten. De TabPro S heeft daarnaast een krachtige 5.200 mAh batterij voor een accuduur tot 10,5 uur. Middels de sneloplaadfunctie is de tablet binnen 2,5 uur volledig opgeladen. De nieuwe generatie Intel Core M3-processor is energiezuinig en zorgt voor krachtige prestaties. De TabPro S is tot slot de eerste Windows 10-tablet met een zeer helder SuperAMOLED-display (met een resolutie van 1.440 x 2.560 pixels).

Samsung Galaxy TabPro S (wit)
Samsung Galaxy TabPro S (wit)

"Door de combinatie van Samsungs innovaties en Windows 10's rijkdom aan functies, bieden we de meest geavanceerde tablet die momenteel op de markt is. Het is geweldig dat we samen met Microsoft deze 2-in-1 tablet kunnen leveren", zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. "Met de Galaxy TabPro S ben je nog productiever en geniet je van de toepassingen die er het meest toe doen. Het mobiele station is ontworpen om alle doelen te dienen."

De Samsung Galaxy TabPro S is vanaf februari 2016 wereldwijd beschikbaar in twee versies. De Windows 10 Home-variant heeft een verkoopadviesprijs van € 999 en de Windows 10 Pro-variant een verkoopadviesprijs van € 1.099. Daarnaast komen er apart een multi-port adapter (HDMI, USB Type A & C) en Bluetooth Pen verkrijgbaar. 

Samsung Galaxy TabPro S (zwart)
Samsung Galaxy TabPro S (zwart)

portablegear.nl


Gerelateerde producten