Interessant:

Timeline-update voor originele Pebble Classic en Steel

nieuws 11 december 2015 om 13:10

Pebble komt met een firmware-update voor de Pebble Classic en de Pebble Steel. Met deze update komen nu ook de timeline-functie en de toegang tot een grote hoeveelheid apps beschikbaar voor modellen buiten de Pebble Time-serie.

Met de Pebble Time veranderde er veel in vergelijking met de allereerste Pebble Classic; het tweede Kickstarter-project bracht meer dan alleen kleur, spraak en een ergonomisch design naar de smartwatchserie. De Pebble Time-smartwatches werden ook verrijkt met een nieuw besturingssysteem: Pebble Firmware 3.0. Middels de timeline-interface in deze software organiseert Pebble je verleden, heden en toekomst.

Pebble Classic Smartwatch
Pebble Classic Smartwatch

Pebble lanceert nu Pebble Firmware 3.8: de eerste versie die de Pebble Classic en Pebble Steel ondersteunt. Dit betekent dat de mogelijkheden in Firmware 3.0, zoals de timeline en toegang tot een veel apps, binnenkort ook beschikbaar zijn voor gebruikers van de niet-Time-modellen. Pebble nodigt Android-gebruikers uit de bčtaversie te testen. De volledige versie van 3.8 volgt snel daarna. De restricties in de iTunes App Store hebben ervoor gezorgd dat Pebble de tests op dit moment alleen mogelijk maakt voor Android-gebruikers. Pebble-gebruikers op iOS hebben volledige toegang tot Firmware 3.8 als deze publiekelijk beschikbaar is.

De Pebble Time-smartphone-app, noodzakelijk voor het upgraden en bedienen van een Pebble die draait op Firmware 3.0 of hoger, is momenteel alleen beschikbaar in het Engels.

portablegear.nl