Interessant:

TAG Heuer Connected reeds uitverkocht

nieuws 27 november 2015 om 09:48

De eerste levering van de TAG Heuer Connected, die begin deze maand is geintroduceerd en mid-december uitkomt, is reeds uitverkocht. De luxueuze smartwatch is de Benelux slechts verkrijgbaar bij één exclusief verkooppunt.

De TAG Heuer Connected, begin november geintroduceerd, is een zeer fraaie en luxe smartwatch met onder meer een Intel Atom-processor, Android Wear, Bluetooth, WiFi, een waterbestendige behuizing en een touchscreen. Om de exclusiviteit van het horloge te benadrukken heeft TAG Heuer voor slechts  één verkooppunt in de Benelux gekozen, namelijk een House of Pertijs in Breda, een concept store voor horloges en juwelen. De eerste levering, die midden december binnenkomt, is reeds uitverkocht.  

Paul Pertijs, eigenaar van House of Pertijs is ontzettend blij met dit bijzondere horloge in zijn aanbod: "Interessant is dat je verschillende wijzerplaten kunt downloaden van Google Play. Alle designs hebben uiteraard een overduidelijk TAG Heuer Carrera signatuur. Drie daarvan worden standaard meegeleverd. Daarnaast kun je ook makkelijk de achtergrondkleur switchen en kiezen uit zwart, diepblauw en parelwit. Op deze manier krijgt één horloge letterlijk vele gezichten."

TAG Heuer Connected-smartwatch
TAG Heuer Connected-smartwatch

De adviesprijs voor de TAG Heuer Connected bedraagt € 1.350,-. De eerste levering van horloges is reeds gereserveerd voor geïnteresseerden. Voor de tweede levering is ook al een wachtlijst.

House of Pertijs