Interessant:

HitsNL: streamingdienst voor Nederlandstalige muziek

nieuws 20 november 2015 om 10:04

Deze week is HitsNL geintroduceerd, een streamingdienst die voor een vast bedrag (3,99 euro) per maand toegang geeft tot alleen Nederlandstalige muziek.

Bij HitsNL wordt geen onderscheid gemaakt tussen Hollands repertoire of nederpop, dan wel Nederlandstalige hiphop of andere genres. Het enige criterium is dat de liedjes in het Nederlands zijn. De app is beschikbaar voor Android en iOS, en er is ook een webbased versie voor computergebruik beschikbaar. De dienst is alleen tegen betaling te gebruiken, er is geen gratis versie met advertenties. Het is verder mogelijk om onbeperkt offline muziek op te slaan en om onbeperkt eigen favoriete afspeellijsten aan te maken.

HitsNL: muziekstreamingdienst met Nederlandse hits
HitsNL: muziekstreamingdienst met Nederlandse hits

HitsNL zegt "niet te zijn opgezet om de concurrentie aan te gaan met Spotify of Deezer, niet met YouTube of Apple Music. Wat HitsNL wil is het leven aangenamer maken voor de liefhebber van gezellige Nederlandstalige muziek."

Een abonnement op HitsNL kost 3,99 per maand, welke je kan betalen via iDeal of met je mobiele telefoon. De eerste maand is gratis en via de app krijg je ook toegang tot alle websites en sociale media van de Nederlandse artiesten waar jij graag naar luistert. De dienst is direct opzegbaar.

Entertainment Business