Interessant:

Tim Cook: geen synthese iPad en MacBook

nieuws 17 november 2015 om 13:44

Apple-topman Tim Cook heeft gezegd dat Apple geen plannen heeft om een product te creeren waarin de iPad en Mac worden samengevoegd. Apple zal zich apart op beide productcategorieen blijven richten.

Apple-topman Tim Cook vertelde in een interview aan de Engelse krant The Independent dat Apple erg sterk het gevoel heeft dat consumenten niet zitten te wachten op een samenvoeging van de Mac en iPad. "Als we dat zouden doen is er de zorg dat we zowel de iPad- als Mac-consumenten niet de beste ervaring kunnen geven", aldus Tim Cook. "We willen de beste tablet en de beste Mac in de wereld maken. Door de twee producten samen te voegen zou dat niet lukken, want dat zal je toch technische compromissen moeten maken."

iPad Pro
iPad Pro

Apple lanceerde recentelijk wel de iPad Pro, een 12,9-inch iPad-model die dankzij het grote scherm en een optioneel toetsenbord veel weg heeft van een kruising tussen een iPad en MacBook. Apple's concurrent Microsoft biedt al wel hybride laptop-tabletmodellen met de Microsoft Surface Pro 4 en de Microsoft Surface Book.

TrustedReviews