Interessant:

Samsung Gear S2 smartwatch verkrijgbaar in Nederland

nieuws 30 oktober 2015 om 12:47

De Samsung Gear S2 ligt vanaf vandaag in Nederland in de winkels. De nieuwe smartwatch een rond display met een draaibare ring waarmee je snel navigeert door menu en berichten.

Tijdens de lancering van de Samsung Gear S2 zijn diverse lokale apps beschikbaar. Zo laten de NOS- en Telegraaf-app je het laatste nieuws volgen en maakt ParkMobile het gemakkelijk om te parkeren. Met de Pathé- of KLM-app heb je je vlieg- en bioscooptickets altijd om de pols.

"Met de Gear S2 maken we het mensen gemakkelijker en leuker om technologie te gebruiken", zegt Willem Visser, Country Director Mobile Sales & Marketing IMD Mobile van Samsung Nederland. "Met de beste gebruikerservaring en een rond ontwerp doet onze nieuwe smartwatch denken aan een traditioneel horloge, maar dan bomvol mogelijkheden. Met deze smartwatch haal je het meeste uit je leven."

Samsung Gear S2
Samsung Gear S2

De Gear S2 is vanaf vandaag (30 oktober 2015) verkrijgbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs van € 349,-. Daarbij is een speciale editie van de Gear S2 beschikbaar in samenwerking met luxe modemerk BALR. De Gear S2 'Special Edition Designed by BALR.' is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 399,-. De exclusieve BALR.-watch face en apps voor de Gear S2 zijn te downloaden via de Gear App Store.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws