Interessant:

HP ENVY 8 Note geintroduceerd

nieuws 14 oktober 2015 om 10:17

HP heeft recentelijk de HP ENVY 8 Note gepresenteerd. Deze 8-inch Windows 10-tablet is compatibel met  een styluspen en met HP's Bluetooth toetsenbord, de ENVY Note Keyboard Folio.

Het scherm van de HP ENVY 8 Note meet 8-inch en de tablet is slechts 7,7 millimeter dik en 360 gram zwaar. Het 10-inch HP ENVY Note Keyboard Folio-toetsenbord is vervaardigd van aluminium en is middels Bluetooth aan de tablet te koppelen. De tablet je kan je zowel in landschap- als in portretmodus op het toetsenborddock plaatsen. Je kan het dock ook als beschermhoes voor de tablet gebruiken. De ENY 8 Note is verder voorzien van een Intel Atom x5-8300-processor met Intel HD-videokaart en een batterij die tot 6,25 uur meegaat.

HP ENVY 8 Note
HP ENVY 8 Note

Het 8-inch scherm van de ENVY 8 Note heeft een Full HD (1.920 x 1.200) resolutie en is vervaardigd van het krasbestendige Gorilla Glass 3. Dankzij Windows 10 is het apparaat te gebruiken in zowel tablet- als dekstopmodus. Qua software krijg je toegang tot Office Mobile en HP Instant Note. Met deze laatste toepassing activeer je meteen een notitieblok als je op de pentoets drukt. De geschreven notitie wordt vervolgens automatisch opgeslagen in OneNote en middels de HP Notes Hub je er altijd direct toegang tot. 

De ENVY 8 Note biedt verder een 4G-module en een microSIM-kaartslot. Via microSD is het geheugen uitbreidbaar en zowel de tablet als het toetsenborddock heeft een microUSB 2.0-aansluiting. Aan de voorzijde van de tablet vind je een 2-megapixel camera voor Skype-videogesprekken, aan de achterzijde een 5-megapixel camera voor foto's en video's.

De HP ENY 8 Note verschijnt in november in Azië, Afrika en Europa voor een prijs vanaf 599 euro.

HP ENVY Note Keyboard Folio
HP ENVY Note Keyboard Folio

HP