Interessant:

Macro Pro Lens: maak microscoop van iPhone 6 en 6 Plus

nieuws 8 september 2015 om 12:49

Accessoiremaker olloclip introduceert de Macro Pro Lens-serie voor de iPhone 6 en 6 Plus. Met deze drie verschillende macro-lenzen kan je je iPhone transformeren in een microscoop of vergrootglas.

De Macro Pro Lens-serie bestaat uit drie verschillende macro-lenzen (met 7x, 14x of 21 macro-vergroting) voor verschillende niveaus van details bij close-up opnames. De meegeleverde InstaFocus-opzetstukjes vereenvoudigen het maken van macro-foto's door automatisch de focus te bepalen aan de hand van het beschikbare licht. De Macro Pro Lens is vervaardigd van zes verschillende optische elementen voor heldere opnames met een goede diepteweergave.

Met de 7x macro-lens leg je details vergroot vast en de 14x macro-lens laat je details registeren die je met het blote oog niet kan zien. De 21x macro-lens biedt ultieme close-ups met een vergroting tot bijna 100x als die wordt wordt gecombineerd met de digitale zoom van de iPhone 6/6 Plus.

iPhone 6 met olloclip Macro Lens Pro
iPhone 6 met olloclip Macro Lens Pro

"De nieuwe Macro Pro Lens laat je dichter bij komen dan ooit om alle details helder vast te leggen", aldus Patrick O'Neill, oprichter en CEO van olloclip. "De Macro Pro Lens is een waardevolle tool om extreme detailniveaus vast te leggen met de eenvoud van alle apparatuur beschikbaar te hebben op je iPhone."

De olloclip Macro Lens Pro voor iPhone 6/6 Plus is te koop voor 69,99 euro.

portablegear.nl