Interessant:

Polaroid Snap: digitale Polaroid camera

nieuws 4 september 2015 om 10:21

Polaroid heeft op de IFA de Polaroid Snap geintroduceerd. De Polaroid Snap is een 10-megapixel camera met een ingebouwde 2 x 3 inch printer.

Het design van de Polaroid Snap is speels, met klassieke Polaroid-elementen, zoals de prominent aanwezige regenboog. Met de Polaroid Snap maak je foto's in kleur, zwart/wit en vintage. De laatste variant simuleert de stijl van de klassieke Polaroid-foto's. Een self-timer is ook present, evenals een zogenaamde 'photo booth mode', waarmee je 6 foto's in 10 seconden neemt. Foto's zijn op te slaan op een microSD kaart (maximaal 32 GB).

Polaroid Snap
Polaroid Snap

"Foto's direct delen, en het idee van één foto en één afdruk, zijn de concepten die Polaroid meer dan 75 jaar geleden heeft ontwikkeld en deel uitmaken van de identiteit van Polaroid. De Polaroid Snap voegt een modern element toe aan de klassieke Polaroid camera door een digitale camera te combineren met een modern, minimalistisch design voor een aantrekkelijke prijs",, aldus Scott W. Hardy, President en CEO van Polaroid.

Polaroid Snap kleuren
Polaroid Snap kleuren

De Polaroid Snap verschijnt in het vierde kwartaal van dit jaar in de Verenigde Staten voor een prijs van 99 dollar. Prijs en beschikbaarheid in Nederland is nog niet bekend. In Nederland maken 'Polaroid' toestellen een gestage opmars door. Zo verkoopt de HEMA de Instax camera's van Fujifilm.

portablegear.nl