Interessant:

Motorola met Moto 360 2 en Moto 360 Sport smartwatches

nieuws 3 september 2015 om 10:12

Motorola heeft twee nieuwe smartwatches geintroduceerd: de stijlvolle Moto 360 2 en de sportieve Moto 360 Sport. Beide horloges bieden Android Wear en WiFi-support.

De originele Motorola Moto 360 (uit 2014) was de eerste smartwatch die er werkelijk uitzag als een horloge. Met de tweede generatie heeft Motorola het klassieke design verfijnd en een speciale versie voor fitness-liefhebbers ontwikkeld. Motorola zegt zich nog verder te hebben laten inspireren door de traditionele horloge wereld. Het ontwerp van de Moto 360 case kenmerkt zich door de gepolijste randen in nieuwe stijlen. Met nieuwe quick-release horlogebandjes, kun je eenvoudig en snel je "looks" voor de dag aanpassen door te wisselen tussen leren en metalen bandjes.

De nieuwe live wijzerplaten exclusief voor Moto 360 maken het ook makkelijker om aan de hand van snelkoppelingen van je meest gebruikte apps op de wijzerplaat direct in actie te komen. Motorola's nieuwe smartwatches draaien op Android Wear en ondersteunen Bluetooth en WiFi, zodat je in een oogopslag meldingen en belangrijke informatie op je pols kan bekijken en op berichten kan reageren met je stem. De Moto 360 is daarnaast voorzien van Moto Body, nauwkeurige sensoren, zodat je je hartslag en de calorieën die je verbrandt kunt volgen.

Motorola Moto 360 2 en Moto 360 Sport smartwatches
Motorola Moto 360 2 en Moto 360 Sport smartwatches

Met de nieuwe Moto 360 Sport kun je je smartphone tijdens je hardloopronde gewoon thuis laten. Ingebouwde GPS houdt je snelheid, afstand en tempo bij, terwijl een hartsensor andere belangrijke vitale functies registreert. Tevens is het mogelijk om direct vanaf je pols muziek op te slaan en af te spelen. Verder is al deze informatie, ook in fel zonlicht, duidelijk te zien door het nieuwe AnyLight hybride display. Een sterke siliconen constructie met speciale UV coating voert het vocht af en is bestand tegen vervagen of vlekken, terwijl speciale ventilatieopeningen voor verkoeling zorgen. Motorola belooft dat zowel de Moto 360 2 als de Moto 360 Sport een gebruiksduur van twee dagen heeft.

De nieuwe Moto 360-collectie is dit najaar beschikbaar in Nederland. De design-uitvoering met een doorsnede van 46,5 millimeter is begin oktober beschikbaar en heeft een adviesverkoopprijs van € 369,-. Binnenkort volgen meer details over de beschikbaarheid van de Moto 360 Sport.

Motorola


Gerelateerde producten