Interessant:

TomTom Spark fitness-horloge onthuld

nieuws 3 september 2015 om 10:07

TomTom onthult deze week op de IFA 2015 in Berlijn de TomTom Spark, een serie van multi-sport fitnesshorloges met geintegreerde muziekspeler en GPS-support.

De TomTom Spark Fitness Watcháis een nieuwe reeks fitness-horloges van TomTom, bestaande uit vier modellen. Nieuw ten opzichte van de voorgaande jaren is de introductie van twee muziekhorloges (TomTom Music GPS en TomTom Cardio + Music GPS). Deze modellen hebben een geintegreerde muziekspeler, waardoor je niet meer een apart apparaat voor je muziek hoeft mee te nemen tijdens het sporten. De Spark Music-modellen bieden 3GB geheugen, zodat je tot 500 liedjes op het horloge kan opslaan. Muziek is vanaf het horloge te streamen naar verschillende Bluetooth-headsets. Voorgeinstalleerd op de Spark is verder Running Trax, een 30 minuten durende motiverende muziekmix gemaakt door de beste DJ's ter wereld. Afspeellijsten kan je ook eenvoudig van iTunes of Windows Media Player downloaden naar de TomTom Spark.

TomTom Spark GPS Fitness Watch
TomTom Spark GPS Fitness Watch

"Muziek speelt een belangrijke rol als het gaat om motivatie en het verbeteren van je sportieve prestaties, maar een smartphone levert in die situaties vaak een teleurstellende ervaring," aldus Corinne Vigreux, Managing Director van TomTom. "De combinatie van een ge´ntegreerde music player, een ingebouwde hartslagmeter, 24/7 activity tracking, multi-sport modes en GPS in TomTom Spark, zorgen er voor dat het veel makkelijker wordt om je vooruitgang in prestaties bij te houden, je algemene fitheidsniveau te verbeteren en uiteindelijk meer uit je workouts te halen."

Dankzij GPS-support biedt de Spark real-time informatie inclusief tijd, afstand, tempo en snelheid.áDe ingebouwde hartslagmonitor houdt je hartslag bij, zonder dat je daarvoor een aparte meter voor om je borst nodig hebt. In de multi-sport modus worden al je indoor- en outdoor-activiteiten getrackt, inclusief rennen, fietsen, zwemmen, en andere workouts. Het horloge biedt verder 24/7 activiteitstracking en houdt je stappen, actieve minuten, afgelegde afstand, verbrande calorieen en slaapduur bij. Middels de TomTom MySports-app is het mogelijk om dagelijkse en wekelijkse doelen te stellen en je progressie bij te houden.

De TomTom Spark is beschikbaar in drie varianten: als de Spark GPS, Spark Cardio, Spark Music en in een combinatie van deze varianten. De TomTom Spark Cardio+Music gaat vanaf 3 september in de voorverkoop voor een prijs van 249 euro. De volledige serie TomTom Spark-horloge ligt vanaf oktober in de winkels.

tomtom.com/fitness


Gerelateerde producten