Interessant:

Sony Wena Wrist smartwatch verschijnt in Japan

nieuws 31 augustus 2015 om 10:04

Sony komt in Japan met de Sony Wena Wrist, een luxe-smartwatch die het heeft gefinancieerd middels het eigen First Flight crowdfunding-platform.

Sony presenteerde First Flight, haar eerste eigen crowdfunding-platform, afgelopen juli. Het eerste product dat van de financiering van dit platform gebruik maakt is de Sony Wena Wrist, een premium smartwatch voor de Japanse markt. Android Wear ontbreekt op dit luxe-horloge, dat wel is voorzien van LED-lichtjes en een vibratiealarm om je te wijzen op binnenkomende notificaties. De Wena Wrist is daarnaast te gebruiken als activiteitstracker en als mobiele portemonnee, waarmee je via NFC mobiele betalingen kan verrichten.

Sony Wena Wrist-smartwatch
Sony Wena Wrist-smartwatch

De Sony Wena Wrist komt in twee verschillende uitvoeringen: als 'Chronograph'- model, waarop uren, minuten en secondes in drie verschillende elementen worden weergegeven, en als 'Three Hands'-model met een regulier horlogeprofiel. Het horloge komt in maart/april 2016 op de Japanse markt en kost rond de 255 euro (Three Hands) en 515 euro (Chronograph). In Nederland voert Sony momenteel de SmartWatch 2 en SmartWatch 3.

AndroidHeadlines