Interessant:

LG Rolly Keyboard voor smartphones

nieuws 29 augustus 2015 om 10:52

LG presenteert volgende week op de IFA 2015 het LG Rolly Keyboard, een draadloos en oprolbaar Bluetooth-toetsenbord voor smartphones en tablets.

Het LG Rolly Keyboard bestaat uit vier lijnen toetsen, die je kan oprollen tot een stick die eenvoudig in je broekzak past. Als het toetsenbord is uitgerold, is er ook een ruimte om een smartphone of een tablet (tot 10-inch) in te plaatsen. Als je het Rolly Keyboard uitrolt, begint de automatische pairing zodat het toetsenbord eenvoudig, via Bluetooth 3.0, met twee verschillende apparaten tegelijkertijd is te verbinden. Het Rolly Keyboard haalt zijn energie uit één AAA-batterij, waarmee het ongeveer drie maanden vooruit kan.

LG Rolly Keyboard
LG Rolly Keyboard

"Het LG Rolly Keyboard is een van de vele premium input-apparaten die wij in de komende maanden zullen presenteren als uitbreiding op ons assortiment accessoires", vertelt Seo Young-jae, vice-president van Innovative Personal Devices bij LG Electronics Mobile. "Het doel was om een product te maken dat een meerwaarde kon geven aan LG-smartphones en -tablets en tegelijkertijd een uniek design had dat de markt nog niet eerder had gezien."

Het LG Rolly Keyboard komt in eerste instantie in september in de Verenigde Staten op de markt, gevolgd door Europa, Latijns-Amerka en Azië in het vierde kwartaal van dit jaar. Prijzen zijn nog niet bekend.

LG Newsroom