Interessant:

Samsung Galaxy Tab E 9.6 verkrijgbaar in Nederland

nieuws 17 augustus 2015 om 12:17

Samsung heeft, zonder er veel ruchtbaarheid aan te geven, de Samsung Galaxy Tab E 9.6 uitgebracht in Nederland. Dit model is een tablet met een groot 9,6-inch display voor een budgetvriendelijke prijs van 199 euro.

De Samsung Galaxy Tab E 9.6 (SM-T560) werd afgelopen juni aangekondigd in Taiwan, maar het was toen nog niet duidelijk of de tablet ook naar Nederland zou komen. Nu heeft Samsung de 9,6-inch tablet dan ook opgenomen op haar Nederlandse website. De Tab E 9.6 weegt 490 gram, is 8,5 millimeter dik en beschikt over een anti-slip achterkant voor een een veilige en comfortabele grip. Aan de achterzijde van de tablet vind je een 5-megapixel camera met een HD-videorecorder, aan de voorzijde een 2-megapixel frontcamera. Als je de cameratoets ingedrukt houdt, activeer je de Continuous Shot-modus, waarmee je razendsnel foto's achter elkaar maakt.

De Galaxy Tab E 9.6 draait op Android 4.4 KitKat en ondersteunt de Multi Window-functie, waarmee je in twee apps tegelijkertijd kan werken, en een split-screen modus voor optimale multitasking. De Kids Mode biedt leuke en educatieve apps voor kinderen. Je kunt heel makkelijk alle activiteiten op de Galaxy Tab E bijhouden, ongeschikte apps blokkeren en tijdslimieten instellen voor gebruik.

Samsung Galaxy Tab E 9.6
Samsung Galaxy Tab E 9.6

De Samsung Galaxy Tab E 9.6 is per direct in Nederland beschikbaar, voorlopig alleen in een WiFi-only uitvoering, in het wit of zwart. Het 8GB geheugen (waarvan 5GB beschikbaar is voor de gebruiker) is uitbreidbaar middels microSD (tot 128GB). De Galaxy Tab E 9.6 ligt in de winkels voor een adviesprijs van 199 euro.

Samsung