Interessant:

Speciale gouden Apple Watch eert Poetin

nieuws 8 augustus 2015 om 10:55

Het Russische juweliersmerk Caviar brengt een beperkte oplage uit van speciale gouden en leren edities van de Apple Watch, waarmee de president Poetin en de voormalige Russische leiders Lenin en Peter de Grote worden†geŽerd.

Caviar maakte in het verleden ook speciale edities van iPhone waarmee Russische leiders werden†geŽerd. Met de nieuwe Apple Watch Epocha-serie brengt Caviar nu wederom een eerbetoon aan Russische voorgangers. De Epocha-serie bestaat uit drie modellen, vervaardigd van goud of leer, die eer betonen aan de huidige president Vladimir Poetin en de voormalige Russische leiders Lenin en Peter de Grote De Epocha-smartwatches kosten bijna 3.000 euro per stuk.

Caviar Apple Watch: Peter de Grote-editie
Caviar Apple Watch: Peter de Grote-editie

Op het Poetin-model Poetins naam en handtekening ingegraveerd. Het horlogeprofiel toont de skyline van Moskou. Op het Digital Crown-draaiwieltje aan de zijkant staat het Russische staatssymbool. Op het Lenin-model is een afbeelding van Lenins mausoleum ingegraveerd en vind je op het draaiwieltje een communistisch hamer- en sikkel-symbool. Het Peter de Grote-model biedt een eerbetoon aan tsaar Peter de Grote.

Caviar iPhone Poetin-editie
Caviar iPhone Poetin-editie

Business Insider UK