Interessant:

Motorola: Moto G3, Moto X Style en X Play

nieuws 29 juli 2015 om 09:09

Motorola heeft de Moto G3, haar nieuwe (nu waterbestendige) topmodel voor het middensegment aangekondigd. Daarnaast werden de high-end Moto X Style en Moto X Play gepresenteerd.

De Motorola Moto G3 beschikt over een IPX7-certificering en een 5-inch HD-display van Corning Gorilla Glass. Dat betekent dat het toestel tot een half uur overleeft in 1 meter diep water, mits de achterklep goed is afgedicht. Het Gorilla Class voorkomt lelijke krassen op het scherm. Met slechts een snelle beweging van je pols is de 13-megapixel camera direct klaar om nieuwe herinneringen voor je vast te leggen. Verder kan je onder meer rekenen op Android 5.1 Lollipop, een quad-core processor, een 5-megapixel frontcamera en een (niet-uitneembare) 2.470 mAh batterij. Het toestel maakt gebruik van een microSIM-kaart. De Moto G3 is te personaliseren met kleurrijke Motorola Shells (beschermhoesjes), beschikbaar in verschillende materialen. De Motorola Moto G3 (8GB) is in Nederland vanaf 29 juli verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit voor een adviesverkoopprijs van € 199,99.

Motorola Moto G3 (2015) (white)
Motorola Moto G3 (2015) (white)

De Motorola Moto X Play heeft een groot 5,5-inch Full HD-display en een krachtige octa-core Qualcomm Snapdragon 615-processor. De (niet-uitneembare) 3.630 mAh batterij biedt een batterijduur tot 48 uur, en met de 21-megapixel camera aan de achterzijde maak je fraaie foto's. Het toestel heeft een waterafstotend design (nano-coating) en aan de voorzijde vind je een 5-megapixel selfie-camera. Het toestel ondersteunt fast-charging (enkele minuten opladen voor een urenlang accuduur) met de optionele TurboCharger en maakt gebruik van een nanoSIM-kaart. De Motorola Moto X Play is in Nederland vanaf midden september beschikbaar in de kleuren zwart en wit voor een adviesverkoopprijs van € 379,99.

Motorola Moto X Play (black)
Motorola Moto X Play (black)

De Motorola Moto X Style is een smartphone met een fraai design en een krachtige hexa-core Qualcomm Snapdragon 808-processor. Het 5,7-inch Quad HD-display en de stereospeakers zorgen voor een optimale multimediabeleving. De 3.000 mAh batterij (niet uitneembaar) ondersteunt fast-charging (15 minuten opladen voor een batterijduur van 10 uur) dankzij de TurboPower-functie met de optionele sneloplader. Evenals de Moto X Play beschikt de Moto X Style over een 21-megapixel camera (met dubbele flitser) aan de achterzijde en een 5-megapixel frontcamera (met groothoeklens en selfie-flitser). Met de camera aan de achterzijde kan je 4K-video's opnemen en de Moto X Style draait, net als de X Play, op Android 5.1. De Motorola Moto X Style is in Nederland vanaf midden september beschikbaar in de kleuren zwart en champagne voor een adviesprijs van € 499,99.

Motorola Moto X Style (champagne)
Motorola Moto X Style (champagne)

portablegear.nl