Interessant:

Microsoft Band 2 in ontwikkeling

nieuws 24 juli 2015 om 11:19

Microsoft heeft bevestigd de Microsoft Band 2-fitnessarmband in ontwikkeling te hebben. Volgens de geruchten is de productie van de originele Microsoft Band stopgezet en worden alleen nog liggende modellen verkocht.

De originele Microsoft Band werd in oktober 2014 geintroduceerd. De Microsoft Band is spatwaterdicht, heeft een 1,4-inch LCD-display en 64MB geheugen. Daarnaast beschikt Microsofts fitnesstracker over GPS en een hartslagmeter. De armband houdt onder meer je verbrande calorieen bij en adviseert je over rusttijd gebaseerd op de intensiteit van een workout. Tegelijkertijd met Microsofts fitnes-armband zag Microsoft Health, een cloudplatform waarmee je je gezondheids- en fitnessdata kan opslaan, het levenslicht.

Microsoft Band
Microsoft Band

Microsoft heeft reeds bevestigd bezig te zijn met de ontwikkeling van de Microsoft Band 2, maar heeft er verder nog geen details over gegeven. Volgens de geruchten wordt het originele model, een jaar na de introductie, uitgefaseerd en zal de Microsoft Band 2 dit najaar officieel worden aangekondigd.

Naschrift: de Microsoft Band 2 is 6 oktober 2015 officieel in de Verenigde Staten geintroduceerd.

PocketNow