Interessant:

LG G4s eind augustus in Nederland voor 399 euro

nieuws 17 juli 2015 om 10:12

LG heeft bekendgemaakt dat de LG G4s, een mid-range smartphone met een 5,2-inch Full HD-display, een octa-core processor en Android 5.1 Lollipop, eind augustus in Nederland op de markt komt voor een adviesprijs van 399 euro.

De LG G4s, die LG twee weken geleden reeds aankondigde, is voorzien van een helder 5,2-inch Full HD-display, een krachtige octa-core Qualcomm Snapdragon 615-processor met geïntegreerde 4G/LTE-support en draait op Android 5.1 Lollipop. Het toestel biedt een 8-megapixel camera met LG's Color Spectrum Sensor (voor natuurlijke kleuren) en Laser Auto Focus (voor een snelle autofocus). Met de de 5-megapixel frontcamera kan je selfies maken middels Gesture Interval Shot, waarbij er vier foto's achter elkaar gemaakt worden door een simpele handbeweging. Manual Mode geeft je verder de controle over elk detail van de foto's zoals sluitertijd, ISO, belichting en witbalans. 

LG G4s
LG G4s

De LG G4s ligt vanaf eind augustus in de Nederlandse winkels, in de kleuren Metallic Silver en Ceramic White, voor een adviesprijs van 399 euro. In de G4-serie verschenen eerder de originele LG G4 (5,5-inch), de LG G4c (5-inch) en de LG G4 Stylus (5,7-inch en met styluspen).

LG Newsroom


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws