Interessant:

Game Recorder+ app voor Samsung Galaxy S6

nieuws 22 juni 2015 om 14:02

Samsung heeft voor de Galaxy S6, S6 edge, Galaxy S5, Note 4, S4, Note 3 en Note 2 de Game Recorder+ app uitgerold. Met deze app kan je eenvoudig video's maken van het spelen van games, inclusief ingesproken commentaar.

Game Recorder+ werkt vanaf Android 4.1 of hoger en is gratis beschikbaar voor de Galaxy S6S6 edgeGalaxy S5Note 4S4Note 3 en Note 2. De app functioneert als een nieuwe app-laag boven je game, waarmee je de gameplay van een spel kan opnemen. Hierbij kan je tegelijk commentaar vastleggen via de frontcamera en microfoon van je smartphone. Dit kan handig zijn bij het maken van reviews of walkthroughs.

Game Recorder+ app
Game Recorder+ app

Met Game Recorder+ kan je gameplay in 1080p Full HD-kwaliteit vastleggen en de video's zijn na opnames ook bij te knippen. Het is mogelijk om een profielfoto te uploaden om de frontcamera te deactiveren tijdens de opnames. Touch-interacties worden ook vastgelegd door de app en video's zijn direct te uploaden naar YouTube. Als je beschikt over een Galaxy S6 of S6 edge is het mogelijk om video's met ruisvrije audio (waarmee de microfoon wordt gedeactiveerd) van je games op te nemen. Tot slot kan je met de optie "Game Boost" ervoor zorgen dat voor elke game het geheugengebruik wordt geoptimaliseerd.

Samsung Tomorrow