Interessant:

Ultimate Ears presenteert UE ROLL Bluetooth-speaker

nieuws 18 juni 2015 om 13:57

Ultimate Ears breidt zijn lijn van mobiele speakers verder uit met de UE ROLL. Deze krachtige en compacte draadloze Bluetooth-speaker is net als zijn voorgangers ontworpen voor het draadloos afspelen van je favoriete muziek.

De UE ROLL-speaker is waterproof (IPX7 gecertificeerd) en bestand tegen alles dat bij het leven en wilde feesten hoort. De speaker is gemaakt van sterke, hoogwaardige materialen, dus je kunt ermee spelen, gooien of laten vallen zonder je zorgen te hoeven maken dat de speaker het niet overleeft. De speaker produceert een 360-graden geluid met diepe bass en is middels het elastische koord te bevestigen aan zwembroek of rugzak.

Met de UE ROLL-app voor iOS en Android kun je wakker worden met jouw favoriete muziek, op afstand de speaker inschakelen en het geluid verdubbelen door het te koppelen met een andere speaker uit de Ultimate Ears line-up. Nieuwe updates zijn draadloos via de app beschikbaar.

Ultimate Ears EU ROLL Bluetooth-speaker
Ultimate Ears EU ROLL Bluetooth-speaker

"Muziek is gemaakt om te delen, te verbinden en om van te genieten", zegt Rory Dooley, general manager van Ultimate Ears. "Het maakt van gewone momenten iets bijzonders en dat is exact waarvoor we de UE ROLL hebben ontworpen. Het maakt niet uit waar je bent of wat je doet, de UE ROLL zal die ervaring versterken."

De UE ROLL is naar verwachting vanaf juli in Nederland beschikbaar voor een adviesprijs van 129 euro.

portablegear.nl