Interessant:

Hond bezit twee Apple Watch Editions

nieuws 27 mei 2015 om 15:58

Een hond in China, een Siberische husky, bezit twee Apple Watch Editions ter waarde van 12.000 dollar per stuk, die hij om beide voorpootjes draagt. De eigenaar van de hond is de zoon van de rijkste man van China.

De†Siberische husky is het huisdier van Wang Sicong, de zoon van Wang Jianlin. Hij is de rijkste man van China, met een geschat vermogen van 24,2 miljard dollar. In China is het, zeker als rijkste man, belangrijke om duidelijk sociaal present te zijn. Daarom werden foto's van de hond, met om elk van zijn voorpootjes een Apple Watch Edition, ter waarde van 12.000 dollar gepost op Weibo, het populariste sociale netwerk in China. Erbij stond ook een klein berichtje, waarin te lezen is dat eerst het plan was om de hond om elke poot van een Apple Watch Edition te voorzien, maar dat dat "toch een onplezierig vertoon van rijkdom" zou zijn. Daarom werd gekozen voor slechts twee exemplaren...

Apple Watch Edition
Apple Watch Edition

De Apple Watch verschijnt in drie verschillende collecties: als†Apple Watch Sport,†Apple Watch†en†Apple Watch Edition.†De horlogekasten uit de†Apple Watch Edition-collectie, beschikbaar voor een prijs vanaf ongeveer 18.000 euro, zijn speciaal gemaakt van 18-karaats rosť- of geelgoud dat is ontwikkeld tot een metaal dat tweemaal zo hard is als standaardgoud. Het Retina-display wordt beschermd door gepolijst saffierkristal en de horloges zijn verkrijgbaar met verschillende uniek ontworpen bandjes met een gesp van 18-karaats goud.

Digital Trends