Interessant:

SMS Audio introduceert†In-Ear hoofdtelefoon met hartslagmeting

nieuws 8 mei 2015 om 13:11

SMS Audio, het hoofdtelefoonmerk van de Amerikaanse rapper 50 Cent, introduceert een sportcollectie hoofdtelefoons waaronder de BioSport In-Ear met ingebouwde hartslagsensoren.

De In-Ear hoofdtelefoon is in samenwerking met Intel ontwikkeld en beschikt over sensoren die je hartslag via je oor meten waardoor het dragen van een aparte hartslagmeter tot het verleden behoort. De oordopjes worden via de audio-aansluiting van de smartphone van stroom voorzien. De BioSport is compatibel met populaire fitness applicaties, waaronder Runkeeper. De In-Ear hoofdtelefoon is verkrijgbaar in de kleuren zwart, geel en blauw. De verkoopprijs is 159,95 euro.

De sportcollectie bestaat naast de BioSport uit de Street by 50 On-Ear en de In-Ear Wired Sport en de SYNC by 50 On-Ear en In-Ear Wireless Sport. De Amerikaanse NBA-speler Carmelo Anthony is als compagnon van SMS Audio nauw betrokken bij de ontwikkeling van de collectie. De draadloze modellen beschikken over Bluetooth-technologie. De overige modellen beschikken over een microfoonfunctie en zijn voorzien van een kabel die niet in de knoop kan raken. De sportcollectie is zo ontworpen dat de hoofdtelefoons goed blijven zitten bij actieve beweging, bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden en zweetafstotend door de toepassing van nanotechnologie. De sportmodellen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, roze en geel. Verkoopprijs vanaf 79,95 euro tot 249,95 euro. †

SMS Audio BioSport In-Ear met hartslagsensor
SMS Audio BioSport In-Ear met hartslagsensor

"We creŽren duurzame en kwalitatieve hoofdtelefoons die passen binnen een actieve levensstijl. Zo misten wij bij andere hoofdtelefoons bijvoorbeeld zweetbestendigheid. We zijn blij met het resultaat en kunnen niet wachten tot we dit de consumenten aan kunnen bieden", aldus CEO 50 Cent.

portablegear.nl