Interessant:

LG G4 voortijdig uitgelekt

nieuws 13 april 2015 om 13:17

De LG G4, die binnen enkele weken officieel wordt aangekondigd, is voortijdig uitgelekt. LG plaatste de informatie over het toestel abusievelijk voortijdig op haar Koreaanse website.

De LG G4 is een phablet, een smartphone met een groot 5,5-inch Quad HD-display, waarvan de release staat voor april/mei 2015. Deze opvolger van de LG G3, waarover al lange tijd geruchten gaan, heeft een backcover van leer, die uitgevoerd is in het zwart, geel of wijnrood. De behuizig is van kunststof en komt in het metallic, wit of goud.

Uit de uitgelekte informatie blijkt verder dat de LG G4 beschikt over een octa-core Snapdragon 810-processor met 3GB RAM, een microSD-kaartslot en een 3.000 mAh batterij. Daarnaast vind je een 7-megapixel frontcamera, en aan de achterzijde een 16-megapixel camera met f1.8-diafragma voor goede beelden bij weinig licht. Bijzonder is dat je foto's ook in RAW-formaat kan opslaan. Verder biedt de camera optische beeldstabilisatie en Laser Autofocus (voor een snelle autofocus) en dubbele LED-flitsers. De LG G4 draait op Android Lollipop en maakt gebruik van de LG UX 4.0-interface. 

De LG G4 wordt aankomende 28 april geintroduceerd, meer informatie volgt dan.

LG G4
LG G4

Cnet.de