Interessant:

LG Spirit en LG Leon verkrijgbaar in Nederland

nieuws 13 april 2015 om 14:58

De LG Spirit en LG Leon, LG's nieuwe mid-range Android-smartphones die optioneel verkrijgbaar zijn met 4G-ondersteuning, zijn in de Nederlandse winkels gearriveerd.

De LG Spirit is een mid-range smartphone, die is uitgerust met een 4,7-inch in-cell touchscreen en een camera van 8-megapixel. Bijzonder is het licht gebogen design met een zachte curve van 3000mm radius voor een elegant profiel. Middels de handige Back Button kan je meteen foto's maken, het volume regelen en de telefoon aan- of uitzetten. Het toestel is daarnaast voorzien van een quad-core processor, 8GB geheugen (uitbreidbaar via microSD) en een 1-megapixel frontcamera. Verder kan je rekenen op functies als Gesture Shot (met een eenvoudige handbeweging een timer instellen om na drie seconden de perfecte selfie te maken) en Glance View (voor snel toegang tot onder meer recente berichten en gemiste oproepen door simpelweg naar beneden te swipen op het scherm, ook als deze uitstaat).

De LG Spirit is verkrijgbaar vanaf 169 euro beschikbaar in een 3G-editie (modelnummer H420) en in een 4G-editie (modelnummer H440N). Het 4G-model heeft een metalen achterzijde, het 3G-model heeft een backcover van plastic. 

LG Spirit
LG Spirit

De LG Leon is een mid-range smartphone met het Android 5.0 Lollipop-besturingssysteem in een compacte premium behuizing. Dit toestel - 'Leon' - is Latijn voor 'leeuw' beschikt over een 4,5-inch FWVGA (854 x 480 pixels) display, een quad-core processor, een camera aan de voorzijde (VGA) en achterzijde (8-megapixel). Ook dit model biedt de Back Button.

De LG Leon is te koop vanaf 129 euro en is beschikbaar in een 3G-editie (met modelnummer H320) en in een 4G/LTE-editie met 8GB (modelnummer H340N).

LG Leon
LG Leon

portablegear.nl