Interessant:

iPad mini 4 verschijnt in geruchtencircuit

nieuws 10 april 2015 om 14:14

Op internet zijn de eerste geruchten over de iPad mini 4 opgedoken; op YouTube verscheen een filmpje met een vermeende beschermhoes voor de nog te verschijnen tablet.

Uit het filmpje over de iPad 4 mini-chassis is op te maken dat de lock/mute-toets aan de rechterzijde (boven de volumetoetsen) is verwijderd. In plaats daarvan bevindt zich op deze plaats een microfoon-aansluiting. Dezelfde design-aanpassing werd eerder toegepast op de iPad Air 2. De vermeende beschermhoes voor de iPad mini 4 is verder aan de bovenzijde voorzien van een uitsparing voor de 4G/LTE-datakaart. Aan de onderzijde zijn uitsparingen voor de Lighting-connector en 10 gaatjes aan elke zijde voor de stereospeakers.

Eerder gingen er al geruchten dat Apple de iPad mini 4 een update zou geven met een Apple A8-processor en support voor 802.11ac WiFi, zaken die tot teleurstelling van velen ontbraken op de iPad mini 3. Dit derde generatie kreeg veel kritiek, omdat het vrijwel identiek was aan de voorgaande iPad mini 2: Apple voegde slechts de TouchID-vingerafdrukscanner toe, maar de prijs was wel een stuk hoger.

Naschrift: de iPad mini 4 is 9 september 2015 officieel geintroduceerd.

Nowhereelse.fr