Interessant:

LG met nieuwe interface voor LG G4

nieuws 7 april 2015 om 15:36

LG heeft afgelopen weekend haar nieuwe UX 4.0 interface aangekondigd. De LG G4, die eind deze maand wereldwijd onthuld gaat worden, zal de eerste telefoon zijn die op de nieuwe interface gaat draaien.

"Elk jaar heeft LG grote UX verbeteringen geÔntroduceerd, samenvallend met elk G Series flagship toestel. Tot nu toe waren de UX verbeteringen voornamelijk gericht op het voorzien van gemak voor alle gebruikers. Met de komst van de nieuwe LG UX 4.0 is de focus verschoven naar het geoptimaliseerde en intuÔtieve gemak voor elk individu, op elk gebruikersniveau. " aldus LG in een persbericht.

LG UX 4.0 screenshot
LG UX 4.0 screenshot

LG heeft geprobeerd een betere gebruikerservaring te ontwikkelen door het design van de user interface te vereenvoudigen. Functies zijn makkelijker te gebruiken doordat er vele configuratiestappen verwijderd zijn. Een goed voorbeeld is de Quick Shot: een nieuwe functie waarmee je snel foto's kan nemen door te dubbel klikken op de Rear Key, zelfs terwijl het scherm is uitgeschakeld.

De UX 4.0 biedt je verder een breed scala aan opties, gebaseerd op je voorkeuren en interesses. De nieuwe camera biedt drie verschillende gebruikersstanden: Simple, Basic & Manuel. Zo wordt er aan de behoeften van alle soorten fotografen voldaan, van amateurs tot aan de pro's. Simple Mode doet al het werk automatisch en levert prachtige foto's. Manuel Mode bestaat uit verschillende modules en opties, voor volledige creatieve controle waar zelfs de meest ervaren fotograaf van onder de indruk raakt.

Naschrift:†de†LG G4†(met UX 4.0)†is 28 april 2015 officieel geintroduceerd.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws