Interessant:

Apple Watch Spectrum kost 150.000 euro

nieuws 5 april 2015 om 11:31

Voor degenen die de reguliere gouden Apple Watch Edition (met een prijs rond de 18.000 euro) niet duur genoeg vinden, komt luxefabrikant Goldgenie met de diamanten Apple Watch Spectrum van 150.000 euro.

Apple brengt de Apple Watch deze maand - aankomende 24 april - officieel op de markt. Apple's eerste smartwatch biedt nieuwe technologieen als†Force Touch (waarmee onderscheid kan worden gemaakt tussen aantikken en indrukken,†waardoor de juiste regelaars snel en gemakkelijk toegankelijk zijn), de Taptic Engine (geeft een discreet tikje op je pols als je een melding of bericht ontvangt) en het Digital Crown-draaiwieltje (voor scrollen en navigeren zonder het zicht te belemmeren).

De Apple Watch verschijnt in drie verschillende collecties: als†Apple Watch Sport,†Apple Watch†en†Apple Watch Edition.†De horlogekasten uit de†Apple Watch Edition-collectie, beschikbaar voor een prijs vanaf ongeveer 18.000 euro, zijn speciaal gemaakt van 18-karaats rosť- of geelgoud dat is ontwikkeld tot een metaal dat tweemaal zo hard is als standaardgoud. Het Retina-display wordt beschermd door gepolijst saffierkristal en de horloges zijn verkrijgbaar met verschillende uniek ontworpen bandjes met een gesp van 18-karaats goud.†

Voor degenen die echter de Apple Watch Edition nog te goedkoop vinden, komt het Britse luxemerk Goldgenie met diamanten uitvoeringen van het 18-karaats gouden model, onder de naam Apple Watch Spectrum. De prijzen van deze luxe-editie lopen op tot een kleine 150.000 euro.

Apple Watch Spectrum
Apple Watch Spectrum

Goldgenie