Interessant:

TomTom-sporthorloges compatibel met Nike+

nieuws 10 maart 2015 om 12:21

De TomTom Multi-Sport en TomTom Runner GPS-sporthorloges zijn nu ook compatibel met Nike+. Gebruikers kunen daardoor†nu ook hun voortgang opsporen en delen met de Nike+ hardloop-community en op die manier NikeFuel verdienen.

"Dit is de volgende stap in onze samenwerking met Nike, die begon in 2011 met de introductie van het Nike+ sporthorloge", zegt Corinne Vigreux, Managing Director en oprichter van TomTom Consumer. "We zijn verheugd om een toonaangevende partij als Nike+ toe te voegen aan de lijst van voor TomTom beschikbare platforms."

"Of het nu je eerste of snelste run ooit is, Nike+ zorgt voor informatie en motivatie voor alle hardlopers", zegt Adam Roth, VP van Nike Global Running Brand Marketing. "Samen met de beste partners kunnen we deze ervaring delen met nog meer hardlopers, onafhankelijk van waar en met welk horloge zij sporten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat Nike+ leden van nog meer voordelen kunnen profiteren."

TomTom's GPS-sporthorloges synchroniseren automatisch met verschillende loopplaforms en -apps, zoals Nike+, TomTom MySports, Runkeeper, MapMyFitness, Jawbone, Endomondo en Strava. Gegevens kunnen ook handmatig worden geŁpload naar andere open platforms. De sporthorloges van TomTom registeren real-time informatie tijdens een run, zoals tijd, afgelegde afstand, snelheid, hartslag en verbrande calorieŽn.

TomTom's assortiment sporthorloges, dat geschikt is voor Nike+, bestaat uit uit de TomTom Multi-Sport GPS, de TomTom Multi-Sport Cardio, de TomTom Runner GPS en de TomTom Runner Cardio.

TomTom Multi-Sport Cardio
TomTom Multi-Sport Cardio

portablegear.nl