Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Waterdicht
Bluetooth
ANT+
Hartslag
Foto TomTom Multi-Sport GPS 1 Foto TomTom Multi-Sport GPS 2 Foto TomTom Multi-Sport GPS 3 Foto TomTom Multi-Sport GPS 4

Wat is de TomTom Multi-Sport GPS?

De TomTom Multi-Sport GPS is een waterbestendig sporthorloge, waarmee je je hardloop-, fiets- en zwemgegevens kan bijhouden. Het horloge heeft een slank en lichtgewicht ontwerp, zodat het prima geschikt is tijdens het sporten. Het Multi-Sport-horlogie pieptonen of een trilsignaal bij een mijlpaal, ronde of voor een intervaltraining. Tijdens het hardlopen wordt je tijd, afstand en tempo bijgehouden. Bij zwemmen worden zwemgegevens, zoals efficiëntie, slagen, type slag, lengtes, afstand en snelheid, verzamelt. De Multi-Sport GPS is met de meegeleverde fietshouder op je fiets te plaatsen en met de optionele cadans/snelheidssensor is je trapsnelheid te registreert. De TomTom Multi-Sport is waterdicht tot 50 meter/5 ATM en is zodoende bestand tegen de douche, regen en zweet. De QuickGPSfix helpt het horloge je precieze locatie snel te bepalen zodat je ook sneller met je activiteit kunt beginnen. Tot slot ondersteunt het Multi-Sport GPS-horloge de Bluetooth Smart-technologie, waarmee een optionele hartslagmeter is aan te sluiten.

Wat vinden wij van de TomTom Multi-Sport GPS?

Als je een actieve en supersportieve levensstijl hebt, en ook nog eens fan bent van gedetailleerde data, dan is de Multi-Sport GPS mogelijk het ideale sporthorloge voor jou. Ben je niet zo actief, of ben je wel sportief maar geen fan van hardloopstatistiek tot in de komma, dan ben je waarschijnlijk beter af met een regulier horloge.

Prijzen en beoordelingen TomTom Multi-Sport GPS

Van de TomTom Multi-Sport GPS staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De TomTom Multi-Sport GPS is door 2bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 7,5. Lees in het TomTom Multi-Sport GPS testoverzicht de testen

Specificaties TomTom Multi-Sport GPS

Algemeen
ProductTomTom Multi-Sport GPS
Aankondiging2010
Verkoopstart2010
Design
Kleuren

Gewicht50 gram
Waterdicht
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
ANT+
Hartslag
VerbindingmicroUSB